Yes min recension syns nu. Den HAR blivit mottagen o publicerad

Det var väl bra. Känns bättre när jobbet man lagt ned syns. Nu skall jag inte Hakka mer på er (Wesa) angående detta ärende!

 http://www.nokiantyres.se/dack?id=12091290&group=1.01&name=Nokian+Hakkapeliitta+7 

Tror inte att man kommer in just på min recension, men såhär skrev jag iaf, även om jag inte valde att vara anonym, hmm varför står det så? well well. Det har nog fungerat ändå

Lite urval av bilder för säsongen

★★★★★Värdet för Total värdering är 5 av 5 stjärnor.


Anonym
 · för 7 dagar sen  

Trygg och Säker färd med Hakka7

De bästa vinterdäck jag någonsin haft. Gör sitt jobb till 100% oavsett underlag. Den enda lilla akilleshälen är modd, nyfallen snö. IS, stabilt, packad snö stabilt. Jag känner mig ALDRIG nervös vilket det är lätt att göra om man inte har däckens trygghet. De är dessutom med lågt rullmotstånd. Jag tankar inte mer på vintern än på sommaren. Jag kör i alla väder, minst 80 mil / vecka.KÖP!


✔ Ja,
Jag rekommenderar den här produkten.