Vinter lovad nästa vecka i Skåne!

Ännu en vecka som startar med Disigt, Dunkelt, Regnigt, Milt. 8.5º  c på morgonen. Vinden skull dock vända i nästa vecka o bli nordligt, så då blir det väl dags för Hakka7 att gå ur sleep-mode igen.

Måste erkänna att jag inte fått på dubbdäcken på min andra bil.Den som vi normalt inte pendlar med. Jag skulle gjort det i helgen, men det blev lite förhinder på detta. Igår var det dagsregn. Här kommer iaf strax mina gamla Hakka4 däck på, som fortfarande gör ett bra jobb. Bilen MB E-class, bakhjulsdriven, kommer inte framåt alls när det blir halt med sommardäcken, trots all elektronikhjälp. Skillnaden är ENORM när vinterdäcken kommer på. Problemet är att jag är borta nästa helg, hmm. Kanske kan få till det på Andersdagen 30 nov. Dagen som avgör (h)JUL-vädret :)

 

Först. Snabbast. Hakkapeliitta
comments powered by Disqus