Vinnarna i utlottningen ”Vilket sommardäck passar bäst till din bil och körstil”

Totalt nio Hakkapeliitta-testförare skrev om vilket Nokian Hakka sommardäck som skulle passa bäst till sin bil och var därmed med i vår utlottning, exklusivt för er Hakkapeliitta-testförare. Alla texter var mycket bra och välgjorda, ni har verkligen satt er in i uppgiften att välja sommardäck till era bilar.

Vi lovade fina priser och eftersom uppgiften var att välja sommardäck så har vi lottat ut tre lyckliga vinnare som får var sitt sommardäckset. Så här blev det:

Nokian Hakka Black: Johan GranlundNokian Hakka Blue: Tomas GustafssonNokian Hakka Green: Annsofi Nilsson

Jag kommer att kontakta er angående däckdimension och hur däcken ska levereras.

Dessutom lottade vi ut bensinpresentkort på 500 kronor till:

Martin ÅhsbergAnders MüllerMartin LjunggrenAlla ni andra som var med och skrev, men inte vann däck, kommer att få ett erbjudande om att kunna köpa Nokian Hakka sommardäck till ett mycket förmånligt pris!

Vår förhoppning är att ni fortsätter att blogga om era nya Nokian Hakka sommardäck på samma sätt som ni har bloggat om era Nokian Hakkapeliitta vinterdäck under vintern.

Ett stort tack till er alla som deltog i tävlingen och grattis till alla vinnare!

Det börjar nu bli dags att byta till sommardäck. Jag vill passa på att tacka er alla som under vintern har bloggat om era vinterdäck. Produktutvecklingen på Nokian Tyres har fått många värdefulla åsikter om däcken, vilket hjälper dem att utveckla ännu bättre vinterdäck. Vår förhoppning är att ni vill fortsätta att blogga om era Hakkapeliitta vinterdäck även under vintersäsongen 2013/2014.

Tusen tack för den här vintersäsongen!

 Wesa