Vilket sommardäck passar bäst till din bil och körstil?

Under vintern har ni bloggat flitigt om era Hakkapeliitta vinterdäck, men nu börjar det snart bli dags att tänka på sommardäck, även om termometern visar -4 grader när jag skriver detta i Stockholm.

Blogga och du är med i utlottningen av fina priser!


För att rikta intresset på sommardäck ger vi

exklusivt, enbart för er Hakkapeliitta-testförare,

möjligheten att bekanta er med vår sommardäckfamilj Hakka och sedan skriva här i bloggen om vilket däck du tycker skulle passa bäst till din bil och körstil. Och när du väl har hittat det Hakka-sommardäcket som du väljer så ska du även motivera varför du valt just det däcket.

Skriv även om vad du tycker är enkelt och vad som känns svårt vid valet av rätt sommardäck. Skriv också vilka krav du ställer för dina sommardäck och vilka egenskaper är de viktigaste på bra sommardäck.

Våra nyaste sommardäck heter:

Nokian Hakka Black

Nokian Hakka Sommardäck till personbil

Nokian Hakka Blue

Nokian Hakka Sommardäck till personbil

Nokian Hakka Green

Nokian Hakka Sommardäck till personbil

och Nokian eLine. Mer information om Nokian Hakka -sommardäck >> Vi vill även veta om du möjligen redan har kört med Hakka-sommardäck och vad du tycker om däcken.

Alla som skriver har chans att vinna fina priser! Som en liten avslutning på vintersäsongen kommer vi även att ta hänsyn till ditt bloggande under vinterperioden när vi väljer ut vinnarna. Och då kommer vi även att titta på innehållet på blogginläggen, som många av er har önskat.

Gör nu en ordentlig slutspurt och skriv detaljrikt enligt ovan om vilka Hakka-sommardäck du skulle välja och du har chansen att vinna våra fina priser!

Tips:

http://www.nokiantyres.se/dackvaljarehttp://www.nokiantyres.se/eu-nya-dackmarkninghttp://www.nokiantyres.se/hakkaskyddhttp://www.nokiantyres.com/test-success-spring-2013

Kom ihåg att du fram till den 7 april även har möjlighet att delta i vår sommarkampanj!

Önskar er alla en riktig trevlig Påsk!

Wesa