Vilken vår! (puh!)

Hur mycket kan man hinna med på två månader? Jag vet numera ungefär vilken kapacitet jag har inom mig och jag är förvånad.

 

I januari fick jag möjligheten att åka till Ivalo och testa de nya vinterdäcken från Nokian. Det är säkerligen ett minne för resten av mitt liv. Jag måste dessutom säga att däcken var fantastiska. De greppade rejält, även på isiga vintervägar. Faktiskt måste jag säga att min friktionsdäcken var min största aha-upplevelse. De hade ett fantastiskt grepp och ska jag vara riktigt ärlig så skulle jag byta däck till nästa säsong skulle det nog bli dem.

 

Några dagar efter hemkomsten från Ivalo smäller det till. En kompis ringer och säger att hon har hittat mitt drömhus om att jag måste åka och titta på det. Inom loppet av 2.5 vecka har jag inte bara köpt huset, jag har dessutom hunnit rensa ur min lägenhet och fått den såld! Det var tur det för en dag efter försäljningen åker jag ner till Barcelona för att jobba på världens största mobilmässa (Mobile World Congress).

 

Drömhus och drömhus. Det går alltid att göra bättre. När jag kommer hem från Barcelona börjar hetsen. På 1.5 månad ska jag:

  • Flytta ett kök från ett rum till ett annat.
  • Dra nytt avlopp till köket.
  • Riva en vägg mellan det nya köket och vardagsrummet.
  • Bygga en toalett.
  • Sänka taket i det nya sällskapsrummet.
  • Lägga nytt golv i hela huset.
  • … osv osv. Helt enkelt, jag har bytt allt och hunnit göra det på väldigt kort tid.


 

Vad har nu detta med däck att göra? Jo, till att börja så är det en bra förklaring till varför jag inte har hunnit blogga någonting sen jag var i Ivalo. Jag har helt enkelt varit upptagen med att köra min bil fram och tillbaka mellan min lägenhet, byggvaruhus och mitt nya hus. Det har blivit otaliga antal mil, främst på asfaltsväg och många av dem med släpvagn. Aldrig under den tiden har jag känt mig begränsad av att jag har vinterdäck och fortfarande … de är väldigt tysta, mina Hakka 7or.