Tomas, tyvärr lika dåligt i Malmö!

Läser med stort intresse och stor behållning, Tomas Gustafsson's inlägg om den bristfälliga snöröjningen i Stockholm.

Måste tyvärr säga att det är inte mycket bättre i Malmö!
Vi bor i "Gamla stan" i Malmö, på vår lilla tvärgata till en mellanstor butiksgata i centrala Malmö, vid ett av Malmös äldsta köpcenter - har det inte varit någon snöröjning.
Bitvis har trottoarerna skottats hjälpligt, men inte övergångsställena som förbinder dem.
Hur det då ser ut i bostadsområden i utkanterna av stan vågar jag knappt tänka på.

Tråkigt att folk blir lidande för att samhället snålar bort all slags framförhållning och planering för dåligt väder! Detta är bara dumsnålt! Det kostar MER i slutändan! Men då är det skattebetalarna och resenärerna som får betala och de företag som förlorar produktion på grund av icke fungerande transporter av personal och produkter! Detta offras på de kortsiktiga vinsternas altare! Vilket samhällsekonomiskt bara är dumsnålt!

För att få all slags allmänna kommunikationer att fungera, MÅSTE man investera i underhåll, vilket skapar jobb och en bättre infrastruktur tack vare bättre kommunikationer, viket i sin tur skapar ännu fler jobb och en starkare national ekonomi!
Att tillåta den allmänna infrastrukturens förfall (vägar, trottoarer, järnvägar m.m.) är ett Socioekonomiskt självmord! IMNSHO! (Ni får gärna citera mig, men uppge källan!)!

Godmorgon Sverige!