Tjatet om lågtrycket

Med risk för att bli tjatig om vädret men nu är det ett sådant där lågtryckl på gåg igen. Hörde om att det låg ett över Baltikum och såsom så många gånger förut i vinter så har lågtrycken över Baltikum ovillkorligen givit snöfall i sydost.
Jag skrev ju några inlägg om det för en tid sedan.

Så, vi på östra sidan av Sverige har att vänta oss en del snö och väglag därefter framåt helgen. För en gång skull kanske jag blir billös ett par dagar framöver. Vitaran blev ju såld för ett par veckor sedan och rullar nu i söder och sambon min tar med sig barnen och åker till Sörmland medans jag blir kvarlämnad i skärgården. Och den nya bilen jag beställt har inte hunnit komma ännu. Så jag får köra runt på fyrhjulingen och ploga snö istället.

Men det passar ganska bra att vara utan bil, jag skall nämligen bygga på gästhuset som nu börjar ta form även invändigt och då är det lika bra att vara isolerad på ett ställe.