Tillbaka till verkligheten!

Vilka underbara helger det varit! Har varit LEDIG med våra kära tvillingar och trillingar som nu är stora som RIKTIGA troll och orkar definitivt vara uppe längre än pappa... så säger dom i alla fall. :-)

Idag var första dagen tillbaka på jobbet detta år. Finns alltid mer att göra då man varit borta en stund. Det är nog bra ändå... för hur skulle det kännas ifall allt flöt på som vanligt på kontoret fast man är borta?

Snöhalka idag... på vissa ställen blinkade antispinn lampan då man gasade på 6:ans växel i 90km/h! Men Hakka 7 orna som nu börjar bli ordentligt inkörda har ett tryggt beteende så osäkerhetsolusten infinner sig inte. I mötande körfält var det en långtradare som vikit ihop sig och stod mot färdriktningen. Vajerräcket gjorde att kön bakon var lååååång. Tur att jag skulle åt motsatt håll. Men VARFÖR kommer inte lag på vinterdäck på tunga fordon? Har säkert sett 7-8 olyckor på 5 veckor med tunga fordon... det är inte bra! Om en sån stor koloss kommer farade har ju ingen normal bilist en chans att klara sig.

Over and out från Kalix!

comments powered by Disqus