Tillbaka efter modemkrasch

Modemet kraschade den 30de dec , då jag skulle gå on och lägga in de senaste händelserna, men i dag den 4/1 så är det fixat och klart.

Vi åker ju mycket ut till sommarstugan i Sågarbo Älkarleby, och det gjorde vi den 28de dec, men då viste vi att vi i´nte skulle ta oss ner till stugan, det var ju nästa 70 cm snö, som hadde kommit. Så jag hadde förberett mig, jag fick låna en stor vagn av en kompis, sen fick jag låna en fyrhjuling som gick på band av Lingvalls Motor i Gävle, Vi körde ner till Sågarbo och det var mycket snö, och vi kunde knappt vända med vagnen, men det gick, och det är jag tacksam för, att jag har Hakkapelitta 7 SUV på min bil, tryckte in vagnen i 7 dcm snö, de greppar ofantligt bra i snön inga probem att backa in i snövallarna, fast vi hadde bra tyngd på släpvagnen, och det var heller inget problem att ta oss därifrån, Hakkapelitta 7 SUV greppar och tar oss därifrån.

Känns oxå säkert att köra med släpvagn med den tyngden på och veta vad Hakkapelitta 7 SUV kan prestera.