Tillbacka efter jul....

Gott Nytt År. Efter vara bil stannade en hel veckan i parkeringshuset på Arlanda där var inte så mycket att berätta. Dummt att vi glömde att släppa handbröms, den sat fast efter vilan.

I Österrike fick jag allafall köra min systers mans nya bil. 4-hylsdriven Sharan, 140 hk tdi med många extra. Härlig bil utan tveken men bara lite för stor att ta sig fram i stan. men VW lyckades väldig bra att ta fram en familjbil. Alla knappar sitta på rätt plats och stora tackfönstret är fantastisk för barn. Plats för 7 personer så vi hade bara behov för ett körare på vägen hem efter gott julmat och vin.

Min fru och jag funderade på vägen upp till Sverige om bloggen och vilken tema man ska skriva om. Svar om man vil inte bara fylla sida efter sida men en sak har jag tänkt. Men om jag jamförar mina Hakka 7 med mina gammla Pirelli  då måste jag erkänner att dem nya är väldig tyst och rulla fint på vägen....man kan också säger att men måste inte bara skrika på barnet back :).

 

 

comments powered by Disqus