Till Uppsala t o r Lördag

Kanonväder, e ju dum att sitt i en bil, men va gör man när vissa produkter inte finns på IKEA i Valbo. Och skulle jag skick efter dem, då kost det skjortan, IKEA kan konsten att ta betalt om man måst ta hem dem.

Vägen kanonbra 56 ner till Tärnsjö, där ska man pass upp för där finns det en Fartkamera, och man tänk ju nästa i sista sekunden, men de e ju bra att GPS varnar, tar av där och kör Väg 272 mot Harbo och Uppsala, 3 st rådjur spring över precis som jag kör om, så vi låg 2 bilar i bredd när vi måst broms in, men de var raksträcka så de var klar sikt.

Otroligt många dubb som släpp på andra bilar, undra vad de kör på för däck, tror att jag fick 3 st på¨ruta ner till Uppsala, låter som pistolskott när de träff rutan.

Blev en underbar dag på IKEA med brunch med min tjejj och fönstershopping i Uppsala stad, innan det bar hemmåt.

Tittade på mina HAKKAPELITTA 7 SUV, när jag kom hjem, dubben sitt kvar och de och däcken ser lika fina ut som när jag fick dem, med tanke på att nu kör jag på bar asfallt.