Tid bokad på Vianor Halmstad. Först. Snabbast. Hakkapeliitta

Då har jag och min co-driver (fru) fått tid hos Vianor i Halmstad. Torsdag 1 nov kl:11.00. Sedan blir det, 

Först. Snabbast. Hakkapeliitta

, för JASO, (JaktAttackSpaningsOpeln)

Jag har läst lite av de andra bloggarna och valde 185 breda istället för 195 breda. Nu kommer jag ju inte att kunna jämföra känslan mellan de två bredderna, men jag tror att smalt kommer funka bra i vårt "normala" snöslask.

Jag o NokianTyres har försökt få ihop en lösning så att vi båda kan skriva i min blogg. Jag kör Landskrona-Laholm o frun kör normalt Halmstad-Landskrona, o det händer ju ibland att vi inte tycker EXAKT samma sak. Jag har sedan start av bloggandet loggat på med min Facebookinloggning och det har varit och är bekymmer att logga på med min Hakkapedia-"normal"inloggning. Hur många nya lösenord o länkar jag får tillsänt mig. Det blir kanske bättre när vi provar från hennes dator!? Annars får det bli plan B bli. Hon bloggar o mailar till mig o jag lägger upp hennes tankar i min blogg.

comments powered by Disqus