Testförare av Ford B-Max, spännande

Då fick man besked idag att man blivit testförare av Ford B-Max, spännande – ska bli intressant.

Hej! Jag kallas Robban och jobbar som bussförare.
Trots att jag bor i Skåne, så hoppas jag att jag får dubbdäck på B-Maxen:

Förhoppningsvis får jag Nokian dubbdäck, de är allra bäst på is.
Jag är supernöjd med mina Hakkapelliitta 7!

Eftersom jag bor i Malmö och jobbar som bussförare som utgår från Lund/Löddeköpinge, på udda arbetstider, så är jag beroende av en bra bil och av att kunna ta mig fram i alla väder.

De senaste två vintrarna, så har jag varit på väg till jobb tidigt på morgonen, innan nån har hunnit att börja ploga/salta/sanda efter nattens snöfall! Så bra vinterdäck på en bra bil är ett måste för mig, för att under vintern kunna ta mig till jobb.
Så att mina passagerare kan ta sig till och från sitt jobb.

Extra roligt att det är just B-Maxen jag får prova, för efter att jag har läst tester av B-maxen, så tyckte jag att det är en högst intressant modell! Det stora generösa insteget och den spännande lilla trepipen till motor!

Låt testet börja och vintern komma!
Lev väl alla och kör försiktigt.