Testförar träff i Sundsvall?

Verkar INTE bli så mycket vinter i söder. Enligt prognoserna i media: Om man bor söder om Dalarna, så är det osannolikt att man kommer att få uppleva varken snö eller halka. När vi testförare för Nokian, nu har fått nya fina vinterdäck, så tycker jag att det är synd. Vi ska ju testa dessa nya fina vinterdäck, det är lite svårt utan vinter.

Kanske alla vi testförare skull köra norrut, när det är som kallast i januari/februari 2012.

Har för mig att någon av testförarna i ett inlägg föreslog att testförarna i norra Sverige skulle ses. Jag för min del tycker att det vore kul om vi kunde träffas ALLA testförare från Hela Sverige. Nåstans i mitten i förhållande till var alla bor, kanke: Ö-vik, Sundsvall, Östersund.... Vore kul att sitta och snacka över en fika, i januari/februari 2012, när det är som kallast.  Jag skulle i och för sig tycka att det hade varit kul att köra

till Kiruna, det hade kunnat vara en viktig del av däckstestet, Eftersom jag inte har varit längre norrut än Skellefteå och Östersund (med tåg dock). MEN jag tycker att över fyra tusen spänn i soppa, blir lite för saftigt, sen tillkommer service, slitage m.m.

Jag kan tänka mig att: När det är som kallast i januari/februari 2012, köra Smygehuk till Treriksröset, tur och retur, videofilma det hela och sedan lägga upp filmerna här på hakkapedia. Smygehuk är Sveriges och den skandinaviska halvöns sydligaste udde, Treriksröset utgör Sveriges nordligaste punkt. Min plan är isåfall att köra via inlandet ena hållet och via östkusten åt det andra hållet.