Strunta i halkrapporter...

...köp hakka 7 i stället :-).

Vi åkte ner till Jukkasjärvi i söndags för att fira svärfar på farsdag. Kvicksilvret låg runt nollan och det var en tunn ishinna över vägen. I korsningen från E10 till Jukkas så ser jag hur bilen framför mig bara glider när han/hon försöker svänga.

Jag såg min chans att testa däcken så jag provocerade bilen lite extra i svängen, men däcken bara gravade åt mitt patetiska försök till ett släpp när dom bet tag i vägbanan. Nu fick jag lite blodad tand och när jag körde på så blinkade faktiskt antispinnlampan lite men det påföljande bromsprovet gick utan missöden.

Däcken gör det inte riktigt som att köra på barmark men dom är väldigt bra på att greppa när det behövs och jag kan bara fortsätta att rekomendera till er alla som står i valet och kvalet, när det kommer till däck, att köpa Nokia hakka 7.

comments powered by Disqus