Sommartävling inskickad och autentiserad :)

Skulle ju vara kul att kontrollera om jag kan bli lika lyrisk över ett Hakka-sommardäck!!

Tack för att du skrev en recension om about Nokian Hakkapeliitta 7! Av säkerhetsskäl ber vi dig att slutföra ditt bidrag genom att klicka på länken nedan:

Bekräfta ditt recensionsbidrag Tack än en gång, Nokian Tyres

Trygg och Säker färd med Hakka7

De bästa vinterdäck jag någonsin haft. Gör sitt jobb till 100% oavsett underlag. Den enda lilla akilleshälen är modd, nyfallen snö. IS, stabilt, packad snö stabilt. Jag känner mig ALDRIG nervös vilket det är lätt att göra om man inte har däckens trygghet. De är dessutom med lågt rullmotstånd. Jag tankar inte mer på vintern än på sommaren. Jag kör i alla väder, minst 80 mil / vecka.KÖP!

Kontakta kundtjänsten med frågor och kommentarer.

Skickat av: Nokian Tyres


Pirkkalaistie 7 Nokia, Fin, 37101, FI