Sommardäck, men än är det vinter!

Har nu läst och sökt information om sommardäck. Har kommit fram till att Hakka Green är ett perfekt val för mig som kör på skogsvägar, grusvägar samt stora vägar.Kör aldrig på så höga hastigheter utan anpassar den efter väglag och vilken sorts väg jag kör på.Kör mest mellan Torsby och Karlstad men det händer ju att jag åker till Örebro, Göteborg och Stockholm också. 

Har läst recensioner på internet och där har jag läst om väldigt många förare som är nöjda med Nokian Tyres Dessutom läst på Nokian Tyres egna sidor. Där fick jag veta att enligt Vi Bilägare att Nokian Hakka Green vann sommardäcktestet. Bäst grepp på våt väg! Dessutom utmärkt grepp i alla förhållanden som kan förekomma under en svensk sommar.Säkra köregenskaper på stekheta, grova asfaltvägar, på regnvåta vägar och sent på hösten när temp närmar sig nollstrecket.Dessutom har Hakka Green  enligt Vi Bilägare ett mycket lågt rullmotstånd vilket sparar bränsle och är skonsamt för miljön.

Det är inte lätt för mig som ensamstående kvinna att veta vilka däck som passar mig och min bil bäst. Enligt Hakkas egen sida där jag skrev in bilmärke, modell samt motorstyrka skulle Hakka Green passa mig perfekt.Tror det är lättare för männen att välja, då de säkert läser motortidningaroch kan se olika resultat och tester av många olika däck.
Har även läst mig till att Hakka Green är en fin kombination av säkerhet och miljövänlighet.Dessutom är köregenskaperna bra även när däcket slits och blir äldre.Efter att fått äran att provköra Hakkapeliitta 7 denna säsong och även fått besöka testbanan i Ivalo( Finland )är jag helt säker på att jag vill fortsätta köra på Nokian Tyres . Vinterdäcken gått så tyst och fint och nu läste jag att även sommardäcken går tyst.
Efter förra sommaren med mest regn så är det bra med ett däck som ger bra skydd vid kraftiga regnskurar så man kan undvika vatteplaning.Hakka nöjdhetslöfte för sommardäck är ytterligare ett bra motiv att välja Hakka Green. Inom 14 dagar kan du om du inte är nöjd returnera däcken eller byta till något annat däck.Väljer du ett dyrare får du betala mellanskillnaden men inget mer!

Hakkaskydd betyder väldigt mycket när du väljer däck från Nokian Tyres! Läs mer om detta på Hakkapedia.se

Vill ha sommardäck som är bra på skogsvägar, grusvägar samt de stora vägarna. Mindre bränsleförbrukning, låg bullernivå samt bra grepp vid både vått och torrt väglag.

Lättast att välja sommardäck var att jag visste att Nokian Tyres är suveräna, eftersom jag testat Hakkapeliitta7 nu under vintern.Säker på att jag vill fortsätta med detta märke!Svårast var väl att veta vilket däck som är bäst för mig och min bil Med Nokian Tyres egen guide för vilket däck som skulle passa mig bäst, blev det helt plötsligt inte så svårt.

Nokian Hakka Green !!!

 PS Texten mitt i inlägget blev lite stort. Varför vet jag inte.