Sommardäck_Bäst till mina bilar o körstilar!

Dags att ta tag i sommardäcksutmaningen!

Jag kommer att få dela upp min blogg i 2 olika delmoment då vi har 2 bilar o 4 körstilar, eller fler :) .

Vi en mycket snabb titt utan en mer djupgående analys, "känns" det som om:

*Hakka Green borde passa till JASO, bilen som jag bloggar om ang. vinterdäck. Här sitter Hakka7 på denna bil, en Opel Astra -01 med 22 000 mil på axlarna. Sommardäcken som finns till denna är ganska nya, men av "hittepåmärke"

*Hakka Blue ev Hakka Black borde passa till vår MB E-class CDI 270, -03. På denna bil sitter sommardäck av konkurrerande märke. (Minst ett av dem har blivit orunt, o detta märks tydligt) Om jag tittar kort på stjärnorna så lutar det åt Blue, med lite bättre ekonomi samt bekvämlighet. Bilen ÄR ju mest en landsvägsracer /autobahnmaskin. Här är nya sommardäck MER angeläget

Jag skall läsa på mer och komma med analyser o motiveringar till mitt val.

Med mig som bloggare blir det många personliga inlägg där man kan följa väder, väglag samt däckens o bilens funktion på dagligbasis

Först. Snabbast. Hakkapeliitta