Snön har kommit!!! Ja, i alla fall till vissa delar...

Äntligen har snön kommit till Göteborg!

Ja, i alla fall vissa delar! Jag håller på och renoverar flickvännens nya rum så praktiskt taget så bor jag där uppe hos henne!

Så i morse efter en väldigt spännande gårdag ( Blev av med min iPhone och spårade polisen med en app och en dator! länk finns här.) Tittade jag ut och såg att det låg ca 10cm snö! TREVLIGT! Fick äntligen använda min isskrapa, jätte kul!!

Aja, skulle köra till skolan, men på påfarten till motorvägen var det någon som hade åkt av, mindre roligt! Fick köra innervägen mellan Rävlanda - Hindås! Rätt kul till en början innan man insåg att under detta snölager låg det is, ren blankis!

Yeaaaah, spännade! Så det sög lite i rally-tarmen, så lite lek fick det bli! Men däcken kändes bra, skall kolla mitt däcktryck, för bilen kändes lite svampig!

 

Over and out!

Peace

comments powered by Disqus