Slut på vintern?

Hej,

Nu var det länge sen jag var här. Jag fick ett mail för ett tag sen som tackade för tiden som testförare. så då kom jag av mig lite. Men å andra sidan har det inte varit nån vidare dubbdäcksväder att prata om sen dess heller. Hur som så tänkte jag att det var dags att titta in här idag.

Nu har det blivit dags att börja fundera på när man kan byta till sommardäck igen. Nog för att jag har varit glad att haft bra dubbdäck igenom vintern, men jag är en sommartjej :) och min bil är en sommarbil i det att den har en sommarfärg, låter bättre på sommaren med odubbat och med det drar mindre diesel och blir snällare mot plånboken.

Vill även passa på att tacka för en väldigt fin present. Present nummer två kommer min pappa få som kommer förbi och hälsar på här på tisdag. Vi har trots allt många långa resor i bagaget tillsammans och han har alltid varit min förebild när det kommer till att köra bil säkert och med gott tålamod.

Mot vidare äventyr på vägarna!!

comments powered by Disqus