Skriv vad du tycker om dina Nokian däck och vinn däckpresentkort!

Våren är på väg, även om det är svårt att tro när termometern visar minusgrader mitt på dagen. Men när våren väl kommer så kommer den säkert snabbt. Därför är det inte allas en dum idé att börja planera inför byte till sommardäck. När värmen kommer så vill alla byta till sommardäck samtidigt och det blir köer hos däckverkstäderna.

Som Hakkapeliitta testförare vet du säkert redan att Nokian Tyres tillverkar även sommardäck av högsta kvalitet för varierande nordiska sommarförhållanden. Våra nyaste sommardäck heter Nokian Hakka Black, Nokian Hakka Blue, Nokian Hakka Green, och Nokian eLine. Gå in och läs mer på www.nokiantyres.se/personbilar-sommardackVi har nyligen öppnat vår produktutvärderingsmodul där du kan gå in och ge dina synpunkter om våra däck, antingen om vinterdäck eller sommardäck. Vi ser gärna att du som erfaren Hakkapeliitta testförare skriver några rader om dina erfarenheter om Nokian däck. På det sättet hjälper du dem som planerar att skaffa nya däck att få information om hur däcken funkar i vanlig vardagskörning. Detta hjälper andra bilister att hitta däck som bäst motsvarar deras körsätt. Alla som skriver om våra produkter under tiden 15 mars - 7 april är med i utlottningen av tre Nokian däckpresentkort!

Passa på att även tipsa din släkt och dina vänner om att skriva om sina däck. Och som sagt, alla som delar med sig sina däckerfarenheter är automatisk med i utlottningen av tre däckpresentkort som kan användas för köp av Nokian däckset!

Skriv din åsikt om Nokian däck och var med i utlottningen på: http://www.nokiantyres.se/kampanjBästa "vår"hälsningar,

Wesa