Skönt att köra

Efter en rätt lång färd, c.a 14 mil enkel resa, så kom jag fram och kunde bara konstatera att däcken rullar jäkligt fint. Inte något "durr" i ratten som det brukar från dubbdäck (när man kör på barskrapad asfalt) och de hänger med bra så man kan hålla högsta tillåtna hastighet så inte Söderfolket blir så arga när de ska till Åre. Norrmännen låter jag vara osagt, de kör som biltjyvar oftast ändå.

Det är intressant, detta med att vara 'testdriver'. Jag tror aldrig att jag har tänkt så mycket på hur bilen uppförsig, och i synnerhet däcken, som jag gör nu. Kollar lufttryck och dubbar och mönster minst en gång i veckan, tänker alltid ett steg extra på allt som däcken påvekar och påverkas av (kyla, bromssträcka, spinn, slir, sladd et.c).

Det är en väldigt intressant upplevelse, och det ska bli kul att lämna en slutlig utvärdering om däcken när det så blir dags!