Sista möjlighet att vinna fina priser! - Vilket sommardäck passar bäst till din bil och körstil?

I morgon, torsdagen den 11.4 avslutar vi vår tävling, riktad enbart till er Hakkapeliitta-testförare. Läs här nedan om tävlingen, skriv och du är med i utlottningen av fina priser!

Blogga och du är med i utlottningen av fina priser!


För att rikta intresset på sommardäck ger vi 

exklusivt, enbart för er Hakkapeliitta-testförare,

 möjligheten att bekanta er med vår sommardäckfamilj Hakka och sedan skriva här i bloggen om vilket däck du tycker skulle passa bäst till din bil och körstil. Och när du väl har hittat det Hakka-sommardäcket som du väljer så ska du även motivera varför du valt just det däcket.

Skriv även om vad du tycker är enkelt och vad som känns svårt vid valet av rätt sommardäck. Skriv också vilka krav du ställer för dina sommardäck och vilka egenskaper är de viktigaste på bra sommardäck.

Våra nyaste sommardäck heter:

Nokian Hakka Black

Nokian Hakka Blue

Nokian Hakka Green

och Nokian eLineMer information om Nokian Hakka -sommardäck >> Vi vill även veta om du möjligen redan har kört med Hakka-sommardäck och vad du tycker om däcken.

Alla som skriver har chans att vinna fina priser! Som en liten avslutning på vintersäsongen kommer vi även att ta hänsyn till ditt bloggande under vinterperioden när vi väljer ut vinnarna. Och då kommer vi även att titta på innehållet på blogginläggen, som många av er har önskat.

Gör nu en ordentlig slutspurt och skriv detaljrikt enligt ovan om vilka Hakka-sommardäck du skulle välja och du har chansen att vinna våra fina priser!

Tips:

http://www.nokiantyres.se/dackvaljarehttp://www.nokiantyres.se/eu-nya-dackmarkninghttp://www.nokiantyres.se/hakkaskyddhttp://www.nokiantyres.com/test-success-spring-2013Wesa