Ser inte bra ut.

Vi tog barnen och åkte till Gällivare för att gå badhus, vi har nämligen inget i Kiruna för närvarande av olika politiska anledningar.
Vädret är ju lite upp och ner, jag kan inte komma ihåg när man behövde använda spolarvätska den sista november här uppe sist. Detta gjorde att det tog ett par mil innan jag ens testade att rengöra vindrutan. Lite jobbigt var det när det inte fungerade och solen låg lågt och lös upp smutsen på rutan.

Det här är vad jag såg, eller rättare sagt vad jag inte såg genom rutan.

Ser ni långtradaren som vi är på väg att möta?

En annan sak som kom som en liten överraskning var att ett rekord slogs. Jag har kört bilen som billigast under semestern på 0.82, då med sommardäck och igår kom jag ner till 0.76 liter per mil. Läste att det var en dalkulla som hade samma erfarenhet vilket är väldigt bra betyg för däcken tycker jag i alla fall.

comments powered by Disqus