Sanslöst mycket snö

Även om jag alltid överskattar allting så tror jag att jag i detta fall har helt rätt när jag påstår att det inte fallit så här mycket snö på ett dygn, på flera år!

Det skottades inte mindre än fem gånger igår och därefter kom plogbilen, alltså blev det även en sjätte gång.

Men bilen måste rulla.

Viktor skulle till en kompis så det vara bara att leta sig runt på helt oplogade gator tills vi fann rätt gata. Alla gatuskyltar hade nämligen snöat över och då precis allt är vitt är det bannemej inte lätt.

Väl framme fick jag vika undan för en bil som kört fast och väntade på draghjälp. Jag hjälpte inte till eftersom hans hopplösa blick då jag är en kvinna sa mig att det inte ens var någon idé att erbjuda.

Däremot stod jag ett bra tag i fönstret hos Viktors kompis och skådade spektaklet när två karlar redigt skulle reda situationen.

Lite nervös att jag skulle upprepa samma misstag begav jag mig sedan därifrån.

Visserligen fick jag ta sats för att komma upp för den lilla sluttningen från gårdsplanen, men herreje inte var väl det några problem!

Nu ska vi ut och skotta nattens fortsatta nederbörd.

comments powered by Disqus