Säkerhet = Hakka7-däck

Förkylning och värk har gjort att jag blivit hemma en del, men i lördags körde jag 20 mil i KYLA och glashala vägar. Körde från Västerhaninge vid 23-tiden på kvällen och trodde jag fått fel på tempmätaren när den visade -24 i sänkan på motorvägen. Ju närmare stan jag kom så sänktes temperaturen gradvis till -17, så det var inget fel på mätaren. Vägen var täckt med en tunn ishinna och jag låg i max 90 hela vägen ut till Bro. Däcken känns väldigt pålitliga och jag har testat att ställa mig på bromsen (dock ej på motorvägen såklart) med mycket gott resultat, och i ett litet lager av packad snö på grusvägen är Hakka7 helt outstanding. Greppet känns verkligen effektivt och man märker ingen skillnad jämfört med en torr sommarväg. Jag är väldigt tacksam att jag fick dessa däck som övertygat mig om att säkerhet i vinterväglag = Hakka7-däck. Trygga-rekan...

comments powered by Disqus