Regn och slask!

Redan igårkväll förbyttes det vackra snöandet mot regnknatter mot rutorna.Det vita snötäcket som kommit sjönk ihop och morse var det slask och modd på vägen.Temperaturen var kring nollan och jag kände att det var rejält halt på en del ställen.Åkte till ådalensbildemontering på lunchen för att söka några begagnade alu fälgar till de väntade hakkasjuorna.Hittade 4 st fälgar som efter lite slipning och färg nog kan bli ganska så fina till de nya vinterdäcken.Bifogar en länk för att se dagens väder och hur fälgarna ser ut.http://www.youtube.com/watch?v=nDNiomBmJls&feature=youtu.be Jag har ännu inte riktigt förstått hur man ska lägga upp bilder i själva blogg inlägget men jag hoppas man förstår den biten också.Hoppas även att jag får besked när o hur mina däck kommer o att det blir en "riktig"vinter.

comments powered by Disqus