premiärturen är nu avklarad!

Då var däcken monterade och klara för att börja rulla. Första milen så satt jag bara och lyssnade på det smattrande ljudet, vilket jag tycker är ett rätt så mysigt ljud:) Det är bara första dagarna man lägger märket till de, så jag passar på att njuta av det så länge det går.

Jag införskaffade en "ny" bil förra veckan. Visserligen en likadan som förra, fast den har gått 24 000 mil mindre och är några år nyare:) Kändes extra roligt att få testa de nya hakka 7 på den här bilen, eftersom att den nya både går tystare och bättre än den förra jag hade. På förra hade jag Hakka 5, så det ska bli minst sagt skoj att få jämföra nu under vintern skillnaden mellan de två olika däcken. Hakka 5-däcken tyckte jag var otroligt bra förra vintern, och jag märkte stor skillnad eftersom jag köpte de däcken en bit in på vintersäsongen, så jag hade redan hunnit kört med de andra, lite mer slitna däcken, några veckor.

Igår fick jag en lektion av min broder, som är mekaniker, om hur jag bäst ska köra in de nya däcken. Han stod med pekpinne och visade allt från olika räfflor i däcket till dubbarna:) Så nu är jag insatt i det också.

Ha en bra dag!

comments powered by Disqus