Poängtoppen - nja, den fungerar nog inte riktigt bra ännu.

Jag har länge tänkt att skriva något om poänglistan eftersom jag varit lite konfunderad. Som framgår av de många senaste inläggen här på Hakkapedia så är jag inte den enda som har varit förvirrad.
Jag har själv varit några gånger på pallen men det har inte funnits någon logik i det hela.

Nu verkar det ju som om det har hänt lite saker men jag förstår fortfarande inte logiken och reglerna. Jag ligger själv nu på 80 poäng. Med tanke på de antalet inlägg jag gjort så borde jag ligga på hundratals poäng om varje inlägg ger 10 poäng. I januari och december var det nästan ett om dagen. Därtill har jag ju ofta gjort ganska långa och innehållsrika inlägg, vilket borde ha bidragit till högre poäng, kan tyckas.

Såvida inte poängräknaren nollställs varje månadsskifte, men då jag bara gjort 6 inlägg i februari så borde jag inte ligga på 80 poäng utan max 60 poäng.
Och då borde de som ligger uppe över 500 poäng ha gjort minst 2-3 inlägg varje dag, hela februari, vilket förstås är en bedrift om man vill skriva lite längre innehåll.

Tillåt mig gissa att allt inte är som det skall ännu. Om inte någon från Nokian eller Wesa kan förklara logiken...?