Poäng_Tävling_dålig information

 

Uppenbart är ju att Nokian Tyres - Hakkapeliitta är MYCKET bättre på att göra däck jämfört med uppföljning av testförartävling, samt information om vad som händer där, eller inte händer. Jag tar "mitt jobb" som testförare på stort allvar, o bloggar aktivt, länkar till facebook och twitter.

Jag gör allt för att vara en bra ambassadör för Hakkapeliitta! Däcken är fantastiska o förtjänar uppmärksamhet. Jag undrar egentligen HUR SVÅRT kan det vara att få en fungerande poängräknare till tävlingen. Vissa kriterier är ju klarlagda, 10p / inlägg. Sedan kan de bli mer värda beroende på innehåll, däck, väglag etc. Den biten är ju mer hands on, men Blogg x 10p = x . x styr placering på listan!

Jag har i senaste månaden vid 2 tillfällen några timmar varit synlig i tabellen. Båda de gångerna med fel poäng men i alla fall synlig. ALL annan tid är jag osynlig. Svårt att få "gilla" klick på facebook!

Jag har noterat att några andra testförare också reagerar, de som är aktiva, eller hyggligt aktiva. Jag har varit i mailkontakt med Wesa, där han också utrycker sin frustration. Han väntar på en lösning från Finland, som aldrig kommer. Information om detta, Wesa hade varit bra om du lade ut på DIN blogg, så att alla vi testförare kan se detta. Ditt senaste inlägg från 7 jan, dags att skaffa poäng är ju lite gammalt o inaktuellt.

Testförare Rolf Augustsson, som nyss var i topp på jag tror 490 p - 10st feb inlägg är en av de som undrar. Han är ofta synlig i topp, men just nu är även han borta. Det kan vara förändrat tills jag skrivit klart. Intressant för mig som är tävlingsinriktad är hur han lyckas få 49p/ inlägg, men det är kanske beroende på antal kommentare eller ranking från er Hakka / wesa?

Just nu är testförare Annsofi Nilsson 1:a på listan 250 p - 20st feb inlägg, sedan är hoppet långt till 2:an Olle Gustavsson 40 p - 5st feb inlägg

På twitter har jag föreslagit att Hakkapedia swe, nor, fin skall ändra sin profilbild från "standardägg" till kanske en bild på ett däck. Förslaget har jag lämnat till Wesa, som enligt mail vidarebefordrat detta till Finland. Jag är ganska van twittrare, o INGEN följer ett "ägg". Trist för här syns ju även blogglänkar. I Sverige följer 6 st Hakkapedia.swe Jag är 1 av dem, min fru är 1 sedan är det en twittvän till mig samt Nokian Tyres + 2 till.

ÅR problemet bara ett SWE problem eller är det samma i NOR o FIN?

Det hade varit otroligt kul med

RESPONS

och

KOMMENTARER

!, samt

SVAR

på mina frågor och gärna

INFORMATION.

  från medtestförare, och från Nokian T / Hakka.

Tappar snart sugen.

Först

Snabbast

Hakkapeliitta..