Planeringen sprack livet kom emellan

Tur att det finns sjukhus och antibiotika. Har fått samma bakterie i blodet som förr gav barnsängsfeber. (När läkarna gick från obduktionen direkt till födande mödrar utan att veta hur viktigt det var med handhygien.) En bakterie med snabbt dödligt förlopp om man inte får snabb antibiotikabehandling.  Vi var på utlandssemester dagen innan hemresa fick jag feber svimmade och hade magsmärtor, hemresedagen lyckades jag med de få tabletter vi hade med oss perparera mej så att  jag kunde stå på benen och iväg till flyget. Väl på Arlanda direkt till Akademiska i Uppsala. Där fick jag då dropp (eftersom  jag på dessa två dagar var helt uttorkad,) antibiotika och morfin för mina magsmärtor. Det fanns inget svar på varför jag var så dålig förrän de fick svaret på blododlingen och då löstes alla frågetecken.Så jag fick vätskedropp och antibiotika via blodet i 5 dagar sen på 6:e dagen fick jag åka hem.Nu har jag dubbel dos antibiotika. Så blodförgiftning och lunginflammation blev kontentan av detta. Såvitt jag har förstått kan jag vara glad att jag överlevde. Så fast det är underbart Hakkapeliitta väglag här får jag nog bara betrakta det från mitt fönster.