Påväg hem i snön :)

Slutade jobba kl 00.00 ikväll och som ni vet har det snöat ganska flitigt (för lite anser jag) men iaf var det ca 1-1,5dm nysnö på vägen vilken inte alls var några problem för mig, såg massa andra som visst hade problem, typ som igår natt vare en som kört in i en bergvägg i en kurva, fick pallnita för denna bil då den stog rätt över vägbanan och där ansér jag att däcken räddade min front :p Nära var det... men iaf känner jag mig väldigt trygg att köra i detta före, märker att man inte alls är van men en sådan prescision av grepp o fäste i däcken.

Har typ i min ''ungdom'' (för 2 år sedan) kört på vilken skit som helst, man har kommit fram men inte på samma säkra och snabba sätt som dessa.
Först, snabbast Hakkapeliitta!
Det enda negativa med dessa däck är att man får slita av handbromsen innan man får till en sladd :p
Aja, vill egentligen bara säga att jag blir förvånad varje gång jag kör på dåligt underlag..