Olycka, olycka, olycka, i Radio Stockholms Trafikmeddelanden

Även om jag nu har förmånen att få köra på nya Hakkapeliita7-däck, så har ju inte alla andra den fördelen tyvärr. Hela morgonen, sedan kl 06:00, har jag lyssnat till radions trafikrapportering och där upprepas bara "olycka", "olycka", "olycka"... Jag väljer idag att arbeta hemifrån och hoppas bilisterna till i morgon har blivit påminda om att man måste sänka farten, samt hålla bra avstånd och ha bra däck. Även om jag känner mig trygg i min körning, kör försiktigt och drar ner hastigheten så finns det alltid vårdslösa förare som har bråttom och därmed riskerar att orsaka en olycka. Stressa inte!!! Det är bättre att komma lite sent, än att inte komma fram alls.http://www.trafiken.nu/sv/Stockholm/trafiklaget/ 

 

 

comments powered by Disqus