Nya däcken beställda. Kan ni gissa vilka det blev?

Jag hörde ingen högljudd opposition, inga sakliga argument och såg inga vilda demonstrationer som urartade. Ingen som sa emot mitt tidigare inlägg om val av vinterdäck.
Så nu är det gjort, bekräftade precis beställningen av fyra nya Hakkapeliitta R. Som jag redogjorde för tidigare så blev det odubbat, trots att jag hellre rullat runt på dubbat. Men det blir till att köra därefter och om det inom snar framtid kommer ytterligare förbud eller andra avgifter för dubbade däck i samhället, då har man i alla fall lite glädje av frånvaron av dubb.

Än är det ett bra tag kvar tills min nya bil kommer, jag räknar med att det blir precis i slutet på vintersäsongen, så jag kanske inte ens hinner köra in dem förrän i höst.
Jag återkommer naturligtvis i ämnet ny bil med nya Hakka.