Nu bryter jag radiotystnaden!

Sådär, nu är våren på väg i hela landet, i Göteborg är det strålande sol... Vilket fick mig att mer eller mindre bosätta mig i garaget! Håller på att renoverar motorn på min Toyota Supra singel turbo, ett projekt som jag hållit på med i ett tag!

Dock mitt i "för-våren" kom det snö över en dag! tur att man inte hann byta däck! Men nu är det dags! Har tagit fram sommardäcken, dom är det bara 1,2mm kvar på däcken, vilket inte är så bra för en bruksbil egentligen! Men dom får bytas till denna säsongen...

Så Nokian, kanske man skulle kunna få testa era sommardäck! Säsongen är längre, dock inte lika hård!

Men till vinterdäcken! Däcken har funkat finfint, dubben har räddat mig rätt många gånger, det är nödvändigt när man bor såpass nära kusten, och framförallt i Göteborg!

Jag har inte en enda sak att anmärka, förutom kanske ljudet nu i efterhand! Visserligen så är inte min 307a den bästa bilen när det gäller kvalitén och ljuddämpningen! Det var rätt storskillnad när jag var ute och gled med M3an...

ja, vad mer skall man säga? Det har iofs vart väldigt kul, det har ju inte gått förbi en enda dag då jag inte har tänkt på däcken, hur dom beter sig osv! Sen är det inga helt nya däck, utan dom har ju funnits på marknaden ett tag! Så mönstret är ju testat och klart! Jag hade gärna hängt med till testcentret i Finland, men var för sen med anmälan! Men aja, det är inte hela världen!

Så, ja...! Vad skall man säga? det är mitten av Mars, dubbdäcken åker snart av för sommardäcken. Man kan äntligen ta ut finbilen och ta M3an och cabba ner... Vintern har gått sjukt fort, men tur är väl det då jag har saknat Våren/sommaren sjukt mycket!

Kanske Nokian drar igång en liknande expedition nästa år? Då e jag på igen kan jag lova! Fast då med helt nya sulor förhoppningsvis!

MVH

Patrik

comments powered by Disqus