När tiden tar över

Ibland känns det som att tiden är ett eget väsen som tar över alla dimensioner av livet!

Vissa dagar kan gå långsamt, andra dagar kan gå snabbt men alla dygn är ändå lika långa. Vid sällsynta tillfällen (vilket måste anses vara himla tur) sker det som får en att tänka till ordentligt efteråt. Det är när tidsperioder på tex en hel vecka liksom bara ploppar förbi tills man yrvaket ruskar på huvudet och undrar vad som hände. Jag har just haft en sån vecka... jag har ingalunda varit overksam utan jag har mycket bevis på att jag troligen presterat mer än normalt på framförallt arbetet. Barnen känner fortfarande igen mig också... inte så illa alltså... Men känslan att föregående vecka "bara försvann" är lite olustig.

Kanske är det för att mörkret är så massivt denna höst... vi brukar i normala fall ha snö vid den här tiden. Eller så är det för att man har många bollar i luften på jobbet?

Idag har jag dock pysslat om bilparken... tvätt, tvätt, tvätt, tvätt, tvätt... slutar tydligen aldrig. Spolarvätskeåtgången denna vecka ca 9 liter.

Denna helg är för övrigt fullbokad. Frufödelsedag, Farsdag, IKEA, Systerbesök! Ekorrhjulet snurrar vidare... det är helt underbart!

Trevlig helg på er allesammans!

comments powered by Disqus