Nämen! Ett paket!

Så, äntligen tillbaka efter semester, jobb, jullov, jobb och annat tidskrävande!

Jag är rätt van att få hem paket, är lite av en prylnörd så det är inte ovanligt med 2-3 paket i veckan!

Men idag fick jag ett paket ifrån Finland, som jag inte hade beställt! Jäkligt skumt! Ville ju inte råka ut för något dumt nu! Många har ju blivit blåsta! Men jag åkte bestämt ner till DHL ombudet och bad om och få se paketet... Paketet var lätt och rätt stort...SKUMT!!

Men under en av lapparna stod det

"Payed by:

Nokian" eller liknande! Så jag tog emot det och jag öppnade paketet...

Här är det som paketet innehöll, en liten sen julklapp av Nokian! TACK!

Men sen så blev det oxå lite ljusbyte på kära 307! Xeon konvertering och sänkning till våren, med nytt avgas och insugs bit! Får hotta upp rallybilen!