Luktar gummi och sjunger!

Gick ut till garaget för att hämta ut bilen, väl inne i så känner jag en ganska kraftig gummi lukt som fyller ut garaget mmmmm.......luktar nytt :-).

När jag kom iväg så somnade den yngre grabben i bilen så jag tog tillfället i akt att köra lite landsväg i syfte att låta honom sova samt att köra in däcken lite. Det var nu när jag körde i inlandsvägsfart dvs 70-90 km/h som jag upptäckte att däcken gjorde ett sjungande ljud som jag i förlängningen nog skulle bli lite trött på.

Nu är det ju förmodligen bara störande så länge som det är barmark och när snön lägger sig så kommer det ljudet förmodligen försvinna. Ljudet är i och för sig ett gott tecken eftersom det borde komma av att friktionen ökar mot backen och det är ju trots allt det man vill åt, eller?

comments powered by Disqus