Lördag 2/2

Lungn dag, upp till centrum i Hedesunda för att lämn in V75, kallt som tusan igen minus 15: Varrandagsväder ena dage varmt å den andra dagen varmt eller +-0

159 spänn tillbaks på sattsade 240, alltid något.

På kvällen så blev det dans på Parken i Gävle, in och hämt tjejjen i Sandviken, å sen till Gävle, egentligen så ska man ha ombyte med sig, blöt och svettig efter 4 timmars bugg och fox, visserligen hadde det blivit lite varmare men ändå -10 när vi åk hem.

Min tjejj tycker det är tryggt att åka med mig när jag har HAKKAPELITTA 7 SUV på, det går som på räls säg hon, och det känns som det gör det oxå.

Släppte av henne osså hem till vovven, var hjemme vid 2 tiden på natt, tog det lungt på vägen hem, var knappt att jag mötte någon. trodde jag skull få sov, men icke min dotra ring från USA, så vi prat nära i 2 tim inn jag somnade vid 04.30.på söndag.