LERIGT!

I morse fick jag ta på mig gummistövlar för att ta mig till bilen. När jag kom till jobbet bytte jag i garaget till vanliga skor, läs VÅRskor. Härligt med sol, fågelkvitter och lite grönska. Dags att vårstäda! Gräsmattan har kommit fram genom det vita täcke som legat över den ett tag. Halkan är väl över för denna gång, får vi hoppas, om man bortser från den lervälling jag nu halkar runt i på landet där jag bor.

Jag är så tacksam över att ha fått testa Hakka7-däcken i vinter. Att de också varit väldigt bra, både otroligt effektiva och snåla vad gäller bensinförbrukningen, gör ju inte saken sämre. Nu funderar jag på att byta till sommardäck och spara på mina fina Hakka7 till nästa vinter.

TACK Nokian Hakkapeliita för denna säsong, som avslutas med ett besök i Ivalo/Finland om någon vecka. Ska bli kul att få träffa andra testförare och utbyta lite erfarenheter. Tack även för denna möjlighet som jag ser som ett äventyr. Har nog aldrig varit så långt upp ovanför polcirkeln, och hoppas på norrsken. Men kanske säsongen är slut för det??? Min säsong som bloggare slutar nog här i alla fall, och tack för att du läst såhär långt.

Ha en härlig vår/sommar/höst så att du kan minnas de fina dagarna när vintern kryper sig på igen. Lev väl och Kör försiktigt!

 

comments powered by Disqus