land och rike runt och inte en minusgrad i sikte

Semester!!!
Ja ledigt var det här. Har spenderat många timmar vid ratten och inga vid datorn. Men det var dags att logga in och dela med sig av upplevelserna på vägen. Jag har ju ändå kört göteborg-valdemarsvik-malmö och imorgon bär det av tillbaka mot göteborg.

Det är ju inte så lätt att skriva om hur dessa däck sköter sig på vinterväglaget. Än så länge är jag mest lite sur på mig själv som valde dubbat och inte friktion. Det är inte många gånger jag och Brum har stött på några isfläckar. Det hade ju klart varit tystare att köra på friktion en sån här vinter. Men inte att misströsta. Däcken har säkert hållt mig på vägarna i stormarna vi har haft under julhelgen. Dessutom klarade de geggig grusväg alldeles perfekt. Min liftare som jag plockade upp i Nässjö skrattade dock gott åt en väldigt nersmutsad bil, så det är väl dags att åka och tvätta skönheten. Lovar att ta ett kort på hur jag har ställt till det :)

 

comments powered by Disqus