Kyla men ingen snö=is

Här i göteborgstrakterna så har vi faktiskt haft det riktigt kallt ett tag (för att vara göteborg), termometern har visat på mellan -10 och -15 flera nätter/morgonar i rad. Eftersom det tyvärr inte har kommit något snö så medför kylan att en hel del is ligger kvar på diverse småvägar. Man får passa sig så att man inte tar vissa svängar i för hög fart och således hamnar i diket. Jag tycker, precis som mina tidigare inlägg, att däcken sköter sig bra. Tillsammans med antisladdsystemet så kan jag ta kurvorna i hyfsad fart men ändå stanna kvar på vägen.

Men vi ska ju inte understryka att däcken för det mesta gått på barmark. Jag är SÅ glad över att jag kör dubbfritt med tanke på "vintern" som varit. Man klarar sig så otroligt bra utan dessa låtande, miljö och vägförstörande metallbitar...

comments powered by Disqus