JASO hos Doktor PEMA i Landskrona

Min fru har kommit fram till Halmstad med lånebilen, men hon skall ge sig hemåt så snart hon kan, då det är en Klass1 varning. Nu har hon ju inte heller Hakka7 däcken på så det är extra angeläget att komma hem i tid.

Själv chansade jag o körde till Rikard på Pema i Landskrona med JASO. Här får vi ALLTID UTMÄRKT service. Jag berättade om våra "kokproblem" på JASO, o han kollade o mätte glykolhalt etc. Fyllde på ny glykol. Kanske har det skapats en ispropp!? Bara det att jag kom till direkt när jag körde dit är GULD värt.http://www.rejta.se/omdome/279218/pema+bilservice+abNär min fru kom hem ANDRA gången i morse med kokande bil, så kokade hon mer än Opelskrället. Hon förordade nödslakt på JASO! o det NU!! Vi måste vänta med slakten tills testförarperioden är över iaf.

Först. Snabbast. Hakkapeliitta