Jag längtar efter snön, undrar var den befinner sig?

Det har varit en väääldigt lång och regning höst.Det är mycket mörkt när jag åker till jobbet och det är mörkt när jag kommer hem igen. Det är regningt, disigt och dimmigt. Jag längtar så efter snön. Jag önskade ju redan i söndags att det skulle bli snö på måndag morgon. Det såg lovande ut men det enda som fanns kvar av snön på måndagmorogn var högen på altanen som dottern hade sopat ihop.

Idag har återigen varti en regnig, disig dag. Temperaturen har legat på runt 5 grader. Jag har kört en hel del i regn nu och där fungerar mina vinterdäck utmärkt!

Ser ut som att väderprognosen lovar kallare väder till helgen. Vi får väl se om det stämmer. Någonstans har jag hört att det är svårare att faktiskt "spå" regn än uppehåll.

comments powered by Disqus