Jag älskar mina Hakka7 däck!

Äntligen!

Under helgen har jag till slut fått testa mina nya däck. Har varit ute och kört på både grusväg, landsväg och motorväg, utan att känna mig minsta orolig. Det blåste halv storm ett par gånger, och sänkte då hastigheten lite på motorvägen när jag ett par gånger åker över delar av Mälaren på E18. Jäk..r vad det tog i! Men Hakka-däcken gjorde sitt jobb och höll greppet om vägbanan. Har ställt mig på bromsen ett par gånger på grus- och landsväg och jag måste säga att det är skillnad på däck och

DÄCK

. Dubbarna hakade i isen och ABS-bromsarna slog till, precis enligt boken, så det var inga som helst problem att stanna. Vet inte hur många meter jag gled men det var då inte speciellt många.

Hakka7-däcken

funkar alltså kanonbra på isigt underlag. Här i Stockholmstrakten har vi ju inte haft någon snö att tala om, ännu (!?!). Ja, man vet ju aldrig med vårt "nya klimat", och även om januari snart är slut så kan det ju faktiskt komma en vinter. Får väl avvakta och se om jag kan få tillfälle att även känna hur däcken beter sig i mycket snö...!

comments powered by Disqus