It's Raining Again - Supertramp

"It's Raining Again" Supertramp - from their 1982 album …Famous Last Words….
(Har den tyvärr bara på vinyl, annars hade den snurrat i bilen).

Senaste veckorna har det regnat rejält - dock inga stört-skurar just precis när jag har kört.
Greppet har känts bra - nästan som att köra på torr väg. När det varit risk för vattenplaning, har jag saktat in och det har känts säkert och bra. Någon gång har det släppt - men det har känts kontrollerbart! I övrigt är jag mycket nöjd med däcken - bra grepp - om än något högre förbrukning. Men det är ett medvetet val som jag har gjort: Bredare däck med större omkrets betyder mer gummi mot gatan - i mitt fall 10 mm bredare och 35 mm större rullomkrets!
Det bättre greppet - gör det roligare att köra.

Good rubbers keeps you safe, might save your life
and puts a smile on your lips when you use them.

comments powered by Disqus