Inget är som väntans tider

Jag vet inte hur det är för er andra men jag längtar verkligen efter att snön ska komma nu. Jag är nöjd med däcken, men jag tror inte däcken gillar asfalt så mycket, känns nästan som att köra på halt fast vägen är torr. skillnaden kommer troligen när snön och den riktiga halkan kommer kan jag tro. På vägen jag åker till Säffle varje dag har det varit vägarbeten med stoppljus, många slitna däck har stått framför mig i kön, senast i dag en stor utländsk lastbil, undrar hur han som körde den resonerade, här kommer ju halkan som ett brev på posten, har han ens kunnat starta igen tro. Snart får jag höra vad besiktningen gillar era däck också :) det drar i hop sig, så om en vecka ska det besiktas också.

Kör försiktigt där ute och ha det så bra

/Mona

comments powered by Disqus