Idag 14 minusgrader!

Imorse hade vi 14 minus i Sunne.Hade ju barnbarnet här inatt och hon vaknar redan vid sextiden. Kl.8 ville hon ut för vi har ju fått lite,lite snö här, och hon ville ut och pröva pulka åkning. Jag bor ju högt upp,så backar saknas inte.  Det var bara att klä på sig ordentligt och gå ut och leka och åka pulka men det var ingen mjuk snö att åka i så det kändes ordentligt i ryggen. Men vad gör man inte för sitt barnbarn?! Körde hem henne vid 14-tiden och hon somnade direkt i bilen så jag tog en  extrarunda på lite småvägar så hon skulle få sova en stund.E45an är det ju inga problem med ,men det var roligt att köra lite mindre vägar ,men det var inga problem där heller. Måste bero på Hakkepelitta 7:Har aldrig känt mig så här säker förut, men det gäller ju att fortsätta köra lugnt och förståndigt! Imorgon har de sagt på SMHI att vi får ca 20 minusgrader Nu får jag nog lov att sätta på elvärmen i huset! Räcker nog inte med min lilla kamin i köket.