hur kan man sköta vägarna så dåligt?

Är det verkligen så att ryktena stämmer, den som lägger lägsta budet får uppdraget av Svevia, men detta bud är så lågt att snubben som lägger det inte har råd att sköta vägarna. Jag börjar tro att det är sant, för det är verkligen bara sträckan här omkring där vi bor som det är så! Knappt plogat på E14(här i Mörsil är det ju bara ett skämt) inget som helst grus... Olycka efter olycka, fastkörning efter fastkörning. Lastbilar som står still, bilar får sladd och går upp i snödrivorna... idag såg jag en bil som nyss krockat med något...

Däcken :

Jag uppskattar att jag har kört åtminstone 600 mil med dem sen jag fick dem monterade, och de är fortfarande i väldigt gott skick. Ena bilden är tagen på "slitagevisaren" och där syns åttan fullgott, även om sexan är lite misshandlad så har alltså inte ens åttan slitits ned ännu. Dubbarna är lite intryckta, men alla sitter kvar. Däremot så tycker jag inte att dubbarna "fjädrar" längre, som de gjorde när däcken var nya. Men - de är fortfarande väldigt, väldigt tysta....