Hjulolycka vid dagens pendling + poliskontroll

Det låter kanske mer dramatiskt än det var, iaf för oss. Det var en lastbil som "tappat" ett helt hjul mellan Landskrona o Helsingborg i morse. Hjulet stod lutat mot vajern vid mittgrenen och lastbilen stod konstigt ute vid högra väggrenen delvis ute på höger körfält. Det BLEV ju lite oro o konstiga inbromsningar då alla inte är riktigt uppmärksamma o vakna i morgontrafiken.

När vi sedan kom in mot Laholm så var det poliskontroller precis över stationen på båda sidor. Det var fullt precis när jag kom så jag kunde sneaka förbi. Min fru skulle sedan vidare mot Halmstad efter att jag hoppat av o hon tog över ratten. Hon blev stoppad.

Mailkorr..Ämne:

SV: tog polisen dig?

Jajamän! Körkort och blås –allt var perfekt!

/M

--------------

-Tyckte de JASO Var fin?

Ja, det sa han speciellt, faktiskt ”fin bil du har, är det en JASO 2001:a?” Eller inte. Han tyckte jag hade många kort i min plånka däremot, när jag rotade efter körkortet…

/M

DE KUNDE JU KONTROLLERAT DÄCKEN!!, ELLER HUR!!!

Först. Snabbast. Hakkapeliitta

 

 

 

comments powered by Disqus